Op zoek naar microblading in Rotterdam?

Ben je op zoek naar microblading in Rotterdam? Dan kun je waarschijnlijk het beste bij je schoonheidsspecialist terecht. Microblading is een techniek, die je wenkbrauwen perfect in stijl brengt. Eigenlijk is het een soort tatoeage, waarbij je wenkbrauwen in de juiste vorm op je gezicht worden getatoeëerd. Het is geen fabriekstatoeage, maar een behandeling waarbij een schoonheidsspecialist in twee behandelingen je wenkbrauwen perfect vormt op je gezicht. Voor microblading in Rotterdam kun je terecht bij verschillende schoonheidsspecialisten, die ervaring hebben met deze techniek.

Handige tips voor microblading in Rotterdam

Je moet er rekening mee houden dat je na microblading in Rotterdam niet je leven lang onbezorgd kunt rondlopen met perfecte wenkbrauwen. De techniek blijft ongeveer een jaar tot anderhalf jaar goed, waardoor je onbezorgd wakker kunt worden en je wenkbrauwen niet hoeft bij te houden. Daarna heb je een nieuwe behandeling nodig. Heb je een donkerdere huid? Dan werkt microblading vaak zo’n jaar, terwijl voor mensen met een lichtere huid de techniek zo’n anderhalf jaar achter elkaar werkt. Ook kun je het beste kiezen voor een schoonheidssalon met ervaring. Dit is een kostbare ingreep, die gelijk zichtbaar is, wanneer je vrienden, familie of potentiële werkgevers ontmoet. Je wenkbrauwen ziet iedereen en je wilt er natuurlijk goed uitzien!

De prijs van microblading in Rotterdam

De prijs van microblading in Rotterdam varieert tussen de 500 en de 700 euro. Het voordeel hiervan is dat je het jaar daarop geen kosten hoeft te maken. Microblading is een investering, maar zorgt ervoor dat je ’s ochtends aanzienlijk minder tijd kwijt bent.

Andere behandelingen

Naast microblading in Rotterdam, kun je bij de schoonheidsspecialist ook je wimpers donkerder laten kleuren of een oogpotlood streepje later tatoeëren. Je kunt voor verschillende kleuren en diktes kiezen, zodat je uiterlijk natuurlijk blijft. Al deze ingrepen verkorten jouw tijd in de badkamer en zorgen ervoor dat je langer kunt slapen, maar er wel top uitziet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *