Rijden op een Fjord

Paardrijden

Heb je genoeg van eindeloos rondjes rijden in de binnenbak of constant op hetzelfde paard te rijden? Wil je de zonsondergang aan het strand beleven of wil je genieten van de bosrijke natuur en allebei vanaf de rug van een paard? Dan kan dat! Bovendien niet zomaar een paard, maar een van de karakteristiekste paardensoort die er is, namelijk een Fjord! Je herkent ze gelijk aan hun korte rechtopstaande manen en hun lichte kleur. Zelfs als je beginnende ruiter bent kun je op de rug van een fjord ontspannen genieten van de omgeving. Wellicht is paardrijden in Breda dan iets voor jou!

 

Fjord

Fjorden paarden zijn een van de oudste paardenrassen. Ze komen oorspronkelijk uit Scandinavië en het zijn echte werkpaarden. Naast hun werkwilligheid hebben fjorden een betrouwbaar karakter en worden ze omschreven als een echt familiepaard. Een fjord is geen groot paard en daarom geschikt voor iedereen van jong tot oud. Met hun sympathieke karakter is het voor de hele groep leuk om een dag te gaan paardrijden in de buitenlucht. Of je nou een ervaren ruiter bent of niet.

 

Speciale gelegenheden

Niet alleen voor jezelf is het een unieke ervaring, je kunt deze ook cadeau doen! Te gek voor iemand in je omgeving die dol is op paardrijden. Daarbij houdt het niet op, ook is het buiten rijden of een strandrit op een fjord een origineel idee voor een bedrijfsuitje. Wil je wel een buitenrit, maar zit je liever niet zelf op een paard. Dan kan je altijd nog instappen in de koets.

 

Prijzen

Je kunt al vanaf 25 euro één uur lang genieten van de frisse buitenlucht. Ben je geen beginneling en wil je toch in een kleine groep rijden? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een privérit. Hiervoor wordt er meestal maar een klein bedrag extra gerekend. Wil je meer weten over de prijzen van Paardrijden in Breda? Dan kun je altijd even Googlen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *