Shantala baby massage in Rotterdam

Baby

 

Een goede band opbouwen met je baby is enorm van belang voor zowel jou als voor je kleine. Als je baby net geboren is zal hij of zij nog niet kunnen verstaan wat je zegt, wel zal je baby jou handen al op zijn of haar lichaampje kunnen voelen. Je baby een massage geven is daarom een goede manier om een band op te bouwen met je pasgeborene. Voor baby’s is een speciaal soort massage ontwikkeld, afkomstig uit India; de shantala baby massage. Ben je benieuwd wat deze massage voor voordelen met zich mee brengt voor jou en je kleine? Lees dan verder.

 

Kalmering en ontspanning

 

Voor zowel jou als voor je baby zal de shantala baby massage kalmerend en ontspannend werken. Het is een momentje van rust en van het overgeven van liefde. Dit is erg goed voor de verdere ontwikkeling van je baby. Ook zal hierdoor het slaapgedrag van je baby verbeteren, wat ook weer zorgt voor meer rust en ontspanning in huis.

 

Goed voor de gezondheid

 

Dagelijks je baby masseren zal de groei van je baby ook stimuleren. Daarnaast zorgt het voor een betere spijsvertering en een betere weerstand. Aanraking is voor ieder mens goed en vooral voor je nog kwetsbare baby. Zo bouw je samen als het ware een beschermlaagje op en kan je baby de wereld om zich heen beter aan.

 

Band opbouwen

 

Zoals eerder al genoemd zal je baby dagelijks masseren een goede band tussen jullie opbouwen. Je kan hier al mee beginnen als je kleine nog in de buik zit, hoe eerder je begint met het opbouwen van een band, hoe beter. Het is ook een goed idee om samen met je partner de massage techniek te leren zodat jullie beide jullie baby massages kunnen geven. Zo bouwt je kleine zowel met jou als je partner een goede band op en zorg je zo voor een gezonde verdeling van aandacht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *