Haarkleuring met een natuurlijk effect

Iedereen wil weleens een andere kleur in zijn haar. Het nadeel van de haren volledig verven is de snelle uitgroei. Daar is wat op gevonden, waardoor de uitgroei minder snel zal opvallen. Dit heet het balayage effect. Het woord balayage betekend vegen en dat zegt alles over de techniek die de kapper gebruikt. Er worden namelijk letterlijk vegen in het haar gebracht. Balayage Amsterdam gebruikt deze techniek ook en eigenlijk is het nooit uit de mode geweest. Juist omdat het met verschillende kleuren toegepast kan worden.

Voorbeelden balayage

De manier waarop balayage in jouw haar wordt gezet, geeft een natuurlijk effect. Dit komt doordat de haarkleuren op een mooie wijze in elkaar over kunnen lopen. Waar je aan kunt denken is asblond met bruin, rood met blond of juist bruin met lichtbruin. Het is maar net wat je zelf mooi vindt en wat bij jouw gezicht past. Vraag voor meer informatie de kapster van jouw kapperszaak naar details en voorbeelden. Je kan ook alvast zoeken op internet, daar zijn een tal van voorbeelden te vinden die jou een duidelijk beeld kunnen geven over balayage.

Gewoon verven en highlights

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om jou haar compleet te verven, want je hebt liever een kleur in je haren. Het risico daarvan is dat je wel na een paar weken weer terug moet voor uitgroei. Daarnaast zijn highlights ook nog een optie, als je niet te veel wil verven maar het wel mooi vindt om een extra kleurtje toe te voegen. Bij Highlights Amsterdam doen ze dit ook en zorgen ze dat jij stralend de deur uitstapt, welke keuze je ook maakt. Bij highlights kan je met name denken aan lichte lokken in wat donkerder haar.

Duurzamer kleuren

Als je alle opties van haarkleuring op een rijtje zet, is balayage toch wel het meest duurzaam. Dit doordat het iets minder geld kost dan normaal en compleet verven en je minder snel terug hoeft voor uitgroei. Je krijgt waar voor je geld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *